Over mezelfIk ben Sigrid en al enkele jaren haakverslaafd.
Ik ben geboren in 1980, getrouwd in 2004 en in 2005 kreeg ik mijn grootste schat; mijn dochter.
We wonen met ons drietjes in een leuk dorp in België en hebben 3 katten.
Mijn grootste hobby is haken, maar ik lees en tuinier ook erg graag.
I'm Sigrid and addicted to crochet for years now.
I was born in 1980, got married in 2004 and became mother of a beautiful daughter in 2005.
The 3 of us live in a cosy village in Belgium and our house is dominated by 3 cats .
My biggest passion is crochet, but I also like reading and gardening.
Haken en breien leerde ik van mijn mama toen ik nog klein was. Ze overleed in 2011 en ik mis haar heel erg. Dit blog is ook een eerbetoon aan haar...

My mother taught me to crochet and knit when I was a child. She died in 2011 and I still miss her every day. This blog is a tribute to her...

Waarom een haakblog? Why another crochet blog?

Ik wil vooral anderen inspireren en mezelf motiveren om mijn talent verder te ontplooien. Af en toe deel ik ook mijn eigen patronen, die niet te moeilijk zijn voor beginnende haaksters. Je vindt ze hier (klik).
Verder blog ik eigenlijk vooral om het plezier: de steun en (h)erkenning van medebloggers en lezers, het schrijfwerk,  het spelen (lees: klungelen) met de lay-out, het fotograferen,... Ik hoop dat je evenveel pret aan mijn blog beleeft als ik zelf!


First of all I'd like to inspire others and motivate myself to improve my crochet skills. Sometimes I'll share patterns I designed myself, which aren't too difficult for beginners.
I also blog just for fun: the support I get from other bloggers, the creative writing, playing (or maybe messing) around with the lay-out, shooting pictures,... I hope you'll enjoy my blog as much as I do!


12 opmerkingen:

 1. Hoi Sigrid,

  Wat een lief berichtje plaatste je op mijn blog :) ik ga jou ook gezellig volgen!! Ik kijk uit naar je creaties :D :D

  Lieve groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sigrid, dank je wel voor je leuke berichtje op mijn blog! Ik ga je ook volgen. Je maakt erg leuke dingen en je hebt een gezellige blog! Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aan mijn lieve zus....
  doe zo verder !! je maakt iedereen 'happy' bij het lezen en het bekijken van jouw super speciale blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sigrid, via via kwam ik op jouw blog terecht. Wat schrijf je ontzettend leuk én maak je leuke dingen. Ik heb je in mijn favo blogs gezet dus je zult wel vaker een berichtje van mij gaan krijgen.
  Leuk als je ook bij mij komt kijken en als je mijn blog leuk vindt deze ook gaat volgen. Wie weet 'zien' we elkaar snel weer in blogland.
  Fijne avond alvast en groetjes van Yvonne
  http://madebyvon.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Yvonne! Dat zijn fijne woorden om te lezen!!
   Ik ga jou ook volgen hoor!

   Verwijderen
 5. hoi lieverd !!
  ik ben eventjes sprakeloos en ja....dat gebeurt niet vaak. Ook net enkele traantjes moeten wegpinken. Toen ik daarnet mijn verjaardagscadeau in ontvangst nam werd ik er heel vrolijk van. Zo'n mooie zonnige kleuren en bovendien ook een heel nuttig cadeau. Ik zal er ongetwijfeld veel plezier aan beleven. Heel erg bedankt!! De tranen kwamen bij het lezen van je blog. Jij en ik zullen er inderdaad altijd zijn voor elkaar en worden alleen maar meer en meer close door de jaren heen. En door de dingen die we deelden en samen meemaakten, zowel de leuke avonturen als de droevige gebeurtenissen. Wat ik op dit moment met zekerheid weet is dat er daarboven nu iemand zit te glunderen van trots en dat die iemand ook heel blij is dat er tenminste 1 van haar dochters haar handwerktalenten in het bloed heeft. En een 2de feit is dat ik mezelf geen betere zus had kunnen wensen. Ik ken maar 1 iemand met zo'n groot hart en zoveel liefde. Dikke kus !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo hier tegenover,

  Ik ga zelf nog eens proberen te breien en dacht, ik ga eens kijken of kat kat katoen nog online is..., het zal nog niet zijn zeker! Wat een mooie blog en zo creatief. Nog steeds erg blij met je dekentje en sjaaltje trouwens. Ik wens je nog veel plezier met je blog!

  tot ziens :-)
  Je overbuurvrouw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Klare! Ja, ik hou het nu al meer dan 3 jaar vol, dit blogje. Alleen post ik nu maar wekelijks (ipv 2 keer per week zoals in het begin). Merci voor je compliment!!
   Heb in de week nog aan jou gedacht, dat we nog eens moesten bijbabbelen op een mooie zomeravond! Veel plezier met je breiwerk en als we eens afspreken, dan wil ik het wel eens zien! xxx

   Verwijderen